PlayStation IV ...                             detalii

KINECT
SONIC FREE RIDERS
THE AVENGERS
- BATTLE FOR EARTH
KINECT SPORTS
- ULTIMATE COLLECTION
KINECT ADVENTURES
KINECT JOY RIDE
DANCE CENTRAL 3
STAR WARS
MOTION SPORTS ADRENALINE
MOTION SPORTS
- PLAY FOR REAL

CLASIC
MINECRAFT
FIFA 16
GRAND THEFT AUTO V
NEED FOR SPEED
- MOST WANTED 2
TOM CLANCY'S
- GHOST RECON COMPILATION
RISE OF THE GUARDIANS
WATCH DOGS
LEGO - STAR WARS
- THE COMPLETE SAGA
RANGO
CARS 2
BATTLEFIELD 3
HALO 4
CALL OF DUTY 3
NAIL'D
SPLIT SECOND VELOCITY
FIFA 15
PES 2013
- PRO EVOLUTION SOCCER
NBA 2K11
NBA 2K13
NEED FOR SPEED
- MOST WANTED
NEED FOR SPEED
- HOT PURSUIT
NEED FOR SPEED
- SHIFT 2 UNLEASHED
FORZA MOTORPORT 2
FORZA MOTORPORT 3
FORZA MOTORSPORT 4
FORZA HORIZON
TDU 2
- TEST DRIVE UNLIMITED
MOTOGP 10/11
MOTOGP 09/10
DRAGON BALL 2
- RACING BLAST
SBK 2011
- SUPERBIKE WORLD CHAMPIONSHIP
BURNOUT
- REVENGE
PGR 4
- PROJECT GOTHAM RACING
DIRT SHOWDOWN
MEDAL OF HONOR
ENEMY TERRITORY
- QUAKE WARS
DUKE NUKEM FOREVER
CLASH OF THE TITANS
TOM CLANCY'S
- HAWX 2
CRYSIS 3FIFA 16
FIFA 14
FIFA 13
GRAND THEFT AUTO IV
ANGRY BIRDS TRILOGY
THE AMAZING SPIDER MAN
TOY STORY 3
RAYMAN
- LEGENDS
BRAVE
ASSASSIN'S CREED II
BATMAN
- ARKHAM CITY
TRANSFORMER DEVASTATION
FORMULA 1 / 2012
NEED FOR SPEED
- MOST WANTED
NBA 2K13
AVATAR
JUST DANCE 2018
JUST DANCE 2017
JUST DANCE 2016
WII SPORTS
WII SPORTS RESORT
GAME PARTY 3
SHAUN WHITE SNOWBORDING
WE LOVE GOLF
WIIPLAY MOTION
DANCE PARTY
- CLUB HITS
SUPER TRUCK RACER
GREEN LANTERN
- RISE OF THE MANHUNTERS
SPRINT CARS
FIFA 11
U-DRAW STUDIO
WACKY WORLDOF SPORTS
FLING SMASH
CRASH CAR RACER
KART RACER
TRACKMANIA
FERRARI CHALLENGE DELUXE
DRIVER
- SAN FRANCISCO
101 PARTY MEGAMIX IN 1 SPORTS
ALL STAR CHEERLEADER
DANCEDANCE REVOLUTION
- HOTTEST PARTY 4
HANNAH MONTANA
- SPOTLIGHT WORLD TOUR
ZUMBA FITNESS        BENEFICIILE JOCURILOR PE CONSOLE

Fie ca esti un jucator abil, doritor de a-si hrani curiozitatea in ceea ce privesc tehnologiile noi sau vrei doar sa te relaxezi si ss te distrezi in acelasi timp, o consola de jocuri este cea mai buna alegere in materie de divertisment. Este totodata cadoul ideal pentru copii, care se vor cufunda in lumea jocurilor ce ii ajuta sa se dezvolte atat din punct de vedere fizic cat si mental.
In topul preferintelor gamerilor se claseaza jocurile pe consolele moderne. Acestea ofera o varietate de distractii, pornind de la jocurile de strategie si aventura, pana la intreceri in curse, fara limita de viteza, in care ai ocazia sa iti dovedesti indemanarea. Pentru ca tot vorbeam despre dezvoltarea armonioasa a copiilor si de cum jocurile acestea te ajuta sa iti imbunatatesti unele abilitati, iti prezentam o serie de concluzii ce reprezinta in acelasi timp beneficiile jocurilor pe console atat timp cat sunt jucate cu moderatie.

     1. Distragerea atentiei de la durere S-a dovedit ca jocurile video au un efect pozitiv asupra persoanelor care sufera de boli sau de leziuni. Ii tine ocupati si le distrage atentia de la durere si disconfort. De fapt, in intreaga lume exista spitale care incurajeaza nu numai copiii, ci chiar si adultii care trec prin tratamente dureroase, sa-si petreaca timpul jucandu-se.

     2. Dezvoltarea abilitatilor sociale Paradoxal, se spune despre aceste jocuri ca exclude individul de societate, insa exista mai multe care necesita o alta persoana pentru a putea juca o partida. Prin implicarea unui alt membru in echipa, copiii isi perfectioneaza abilitatile sociale. In urma mai multor cercetari s-a observat ca jocurile video i-ar putea ajuta pe copiii cu tulburari de atentie, in special in dezvoltarea abilitatilor sociale.

    3. Imbunatatirea abilitatilor motorii S-a constat ca prin folosirea jocurilor video, precum si al celor de pe calculator, abilitatile motorii ale jucatorilor s-au imbunatatit, separat de accesoriile de coordonare a mainilor cu ochii. Acesta este motivul pentru care multe departamente medicale le folosesc ca parte a fizioterapiei pentru persoanele care sunt inca in convalescenta dupa leziuni fizice.

    4. Construirea increderii de sine Studiile au ajuns la concluzia ca jocurile video sau jocurile online, in special cele in care sunt implicati si alti jucatori, contribuie la castigarea increderii in sine a jucatorului. Pe masura ce un copil castiga in fata celorlalti participanti, in special pe o perioada lunga de timp, nivelul sau de incredere sporeste nu numai in fata televizorului, ci si in lumea exterioara.

    5. Inculcarea (intiparirea) capacitatii de decizie si a creativitatii Pe masura ce jucatorul evolueaza intr-un joc video trebuie sa ia diverse decizii pentru a castiga. Facand asta de mai multe ori, i se intipareste in minte obiceiul de a gandi rapid si de a lua cea mai buna hotarare pentru el.. De asemenea, il invata sa gandeasca pe loc, deoarece obstacolele si pericolele apar repede si fara sa urmeze o ordine specifica. De asemenea, jocurile video maresc nivelul de creativitate si ii imprima jucatorului un gust pentru grafica, design si tehnologie.

    6. Beneficii din punct de vedere academic Multe studii indica faptul ca jocurile video s-au dovedit benefice din punct de vedere academic. Ajuta la competentele lingvistice si la matematica. In plus, multe sunt inspirate din din istorie, geografie, politica etc. Jucandu-se, va contribui la cultura sa generala, voluntar sau involuntar.

    7. Dezvoltarea spiritului critic Jocurile video sunt nedreptatite. Rar se aduc in discutie efectele pozitive ale acestui tip de divertisment.
Jocurile pot fi un bun instrument de invatare, spune Constance Steinkuehler, specialist in comunicarea educationala.
Un studiu, realizat pe 2.000 de postari ale unui forum online pentru jucatorii "World of Warcraft", prezinta o lume fantastica in care jucatorii incearca sa treaca la un nivel superior vanand, raspunzand la intrebari sau luptandu-se.
Majoritatea postarilor, 86%, reprezinta o forma de dezvoltare colectiva prin argumentare si probleme comune, informeaza site-ul WebMD.
Rezolvarea problemelor prin dicutie, impartasirea cunostintelor si dezbatere presupune stimularea procesului gandirii in timpul jocurilor video, multe cazuri fiind sustinute de predictii matematice. Doar 8% erau simpla conversatie.
Astfel, jocurile video devin un mediu interactiv in care jocurile intelectuale, complexe sunt apreciate.
Un alt argument al cercetatorilor face referire la chirurgii care stau cel putin 3 ore pe saptamana la jocurile video si care inregistreaza mai putine greseli. In plus, acestia fac operatiile mai repede decat colegii care nu agreeaza jocurile video.

                                             ARKADYA ... PETRECEREA TA PERFECTA !


Arhiva articole

PlayStation VITA

GRAND THEFT AUTO V (GTA 5)

JOCURILE VIDEO...o forma de distractie si relaxare

LASER TAG...mai mult decat un joc

XBOX ONE ... consola de jocuri a viitorului

Miscare cu jocuri pe console

Topul Jocurilor 2013

Lumea Jocurilor

Fifa 2014

Istoria Consolelor

Just Dance 2014

Beneficiile jocurilor pe console