PlayStation IV ...                             detalii

KINECT
SONIC FREE RIDERS
THE AVENGERS
- BATTLE FOR EARTH
KINECT SPORTS
- ULTIMATE COLLECTION
KINECT ADVENTURES
KINECT JOY RIDE
DANCE CENTRAL 3
STAR WARS
MOTION SPORTS ADRENALINE
MOTION SPORTS
- PLAY FOR REAL

CLASIC
MINECRAFT
FIFA 16
GRAND THEFT AUTO V
NEED FOR SPEED
- MOST WANTED 2
TOM CLANCY'S
- GHOST RECON COMPILATION
RISE OF THE GUARDIANS
WATCH DOGS
LEGO - STAR WARS
- THE COMPLETE SAGA
RANGO
CARS 2
BATTLEFIELD 3
HALO 4
CALL OF DUTY 3
NAIL'D
SPLIT SECOND VELOCITY
FIFA 15
PES 2013
- PRO EVOLUTION SOCCER
NBA 2K11
NBA 2K13
NEED FOR SPEED
- MOST WANTED
NEED FOR SPEED
- HOT PURSUIT
NEED FOR SPEED
- SHIFT 2 UNLEASHED
FORZA MOTORPORT 2
FORZA MOTORPORT 3
FORZA MOTORSPORT 4
FORZA HORIZON
TDU 2
- TEST DRIVE UNLIMITED
MOTOGP 10/11
MOTOGP 09/10
DRAGON BALL 2
- RACING BLAST
SBK 2011
- SUPERBIKE WORLD CHAMPIONSHIP
BURNOUT
- REVENGE
PGR 4
- PROJECT GOTHAM RACING
DIRT SHOWDOWN
MEDAL OF HONOR
ENEMY TERRITORY
- QUAKE WARS
DUKE NUKEM FOREVER
CLASH OF THE TITANS
TOM CLANCY'S
- HAWX 2
CRYSIS 3FIFA 16
FIFA 14
FIFA 13
GRAND THEFT AUTO IV
ANGRY BIRDS TRILOGY
THE AMAZING SPIDER MAN
TOY STORY 3
RAYMAN
- LEGENDS
BRAVE
ASSASSIN'S CREED II
BATMAN
- ARKHAM CITY
TRANSFORMER DEVASTATION
FORMULA 1 / 2012
NEED FOR SPEED
- MOST WANTED
NBA 2K13
AVATAR
JUST DANCE 2018
JUST DANCE 2017
JUST DANCE 2016
WII SPORTS
WII SPORTS RESORT
GAME PARTY 3
SHAUN WHITE SNOWBORDING
WE LOVE GOLF
WIIPLAY MOTION
DANCE PARTY
- CLUB HITS
SUPER TRUCK RACER
GREEN LANTERN
- RISE OF THE MANHUNTERS
SPRINT CARS
FIFA 11
U-DRAW STUDIO
WACKY WORLDOF SPORTS
FLING SMASH
CRASH CAR RACER
KART RACER
TRACKMANIA
FERRARI CHALLENGE DELUXE
DRIVER
- SAN FRANCISCO
101 PARTY MEGAMIX IN 1 SPORTS
ALL STAR CHEERLEADER
DANCEDANCE REVOLUTION
- HOTTEST PARTY 4
HANNAH MONTANA
- SPOTLIGHT WORLD TOUR
ZUMBA FITNESS        FIFA 2014...un joc de senzatie

    FIFA, cunoscuta si ca FIFA Football sau FIFA Soccer este o serie de jocuri video inceputa in anul 1993, produsa de Electronic Arts si distribuita sub numele de EA Sports.

    La origini, FIFA reprezinta Federatia Internationala de Fotbal (Federation Internationale de Football Association in franceza, International Federation of Association Football in engleza, ) si este organul international de conducere al fotbalului. A fost fondata la Paris pe 21 martie 1904 iar in prezent isi are sediul la Zurich, Elvetia. Presedintele FIFA este Sepp Blatter inca din 1998, acesta fiind reales pentru a patra oara in 2011. FIFA este responsabila cu organizarea turneelor internationale de fotbal, cel mai important fiind Campionatul Mondial de Fotbal, a carui prima editie a avut loc in 1930. Pana acum s-au disputat nouasprezece editii. Urmatoarea editie se va desfasura in Brazilia in 2014.

    FIFA este formata din 208 federatii, cu trei mai multe decat Comitetul Olimpic International si cu patru mai putine decat Asociatia Internationala a Federatiilor de Atletism: nu toate federatiile reprezinta state suverane.

    Cel de-al 20-lea joc din serie, FIFA 2014, se anunta a fi unul de senzatie. Producatorii sai au adus imbunatatiri jocului prin functii si dotari deosebite care il fac si mai interesant decat era deja. Astfel, inovatiile cu care ne intampina noul FIFA sunt urmatoarele:

    -Pure Shot: modul de a suta a fost transformat. Jucatorii au inteligenta de a-si modifica pasii si de a gasi unghiul cel mai bun pentru a marca. Suturile reusite vor aduce mai multa satisfactie, iar golurile inscrise vor fi cea mai buna recompensa. De asemenea, jucatorii pot sa suteze si cand sunt dezechilibrati sau cand sunt presati de adversar.

    -Caracteristici fizice reale in directionarea mingii: jucatorii vor lovi mingea cu mai multa forta si mai multa finete. Parametrii fizici reali vor determina acum traictoria balonului, ceea ce le va permite jucatorilor sa traga cu putere de la distanta, sa incerce loburi precise si sa prinda volee exlpozive, precum fotbalistii reali.

    -Protejeaza mingea: tempourile meciurilor vor fi dictate de la mijlocul terenului. Cel mai important va fi sa aperi balonul la mijlocul terenului pentru a putea impune ritmul meciului. De asemenea, aparatorii puternici vor putea fi depasiti printr-o pozitionare mai buna, iar apoi apararea adversa va fi dezechilibrata.

    -Munca in echipa: deciziile tactice bune vor crea un marcaj mai strans si mai inteligent si va imbunatatii spatiile de patrundere. Aparatorii vor putea identifica ocaziile bune pentru a castiga posesia. Atacantii au noi posibilitati de a-si depasi adversarii si de a-si crea spatii, fugind in spatele apararii si ajustandu-si ritmul.

    -Dribling in timpul sprintului: jucatorii vor putea folosi intoarceri si schimbari de directie rapide si scurte pentru a castiga duelurile unu la unu in timp ce sprinteaza cu mingea. Jucatorii pot sa se intoarca in orice directie, sa isi pastreze avantul si sa mentina posesia mingii.

    -Atingeri variate in dribling: sistemul First Touch Control (Prima Atingere) face ca driblingul unui jucator sa varieze in timp ce alearga. Jucatorii talentati si experimentati au o atingere si un control al mingii foarte bune, asa ca vor avea parte de driblinguri mult mai precise, mai sigure si mai rapide ceea ce va face mult mai greu pentru aparare sa il deposedeze si sa construiasca jocul de la mijlocul terenului.

    -Sansa a doua pentru deposedari: zona in care se pot face tackling - uri sau intrari prin alunecare, a fost extinsa pentru a le permite aparatorilor sa combine diferite moduri de a deposeda adversarul. Aparatorii vor putea sa revina mai repede dupa un tackling nereusit si sa incerce din nou o deposedare.

    -Jucatorii vor putea sa curbeze traiectoria mingii pentru a strecura o pasa reusita printre adversari si pentru a-si pune coechipierii intr-o pozitie periculoasa.

    -Autenticitate completa: Toata autenticitatea pentru care EA SPORTS sunt cunoscuti si apreciati: cluburi licentiate, ligi autentice si peste 15,000 de jucatori din lumea reala.

    Emotiile sunt cu atat mai mari cu cat declaratiile producatorilor ne antreneaza din ce in ce mai mult imaginatia : "FIFA este deja un joc urias si va fi si mai mare. Cineva care are o consola conectata la internet este conectat total la EA Sports Football Club. Tot ce faci in joc conteaza in progresul nivelului tau. Vom face mai multe update-uri cu jucatori profesionisti si vor fi din ce in ce mai multe provocari din meciuri reale. Veti primi din ce in ce mai multe lucruri de acest gen in urmatorii ani", a declarat producatorul executiv David Rutter. Coperta jocului il are in centru pe talentatul Messi care in clipul de prezentare declara: "Cand merg pe teren, personal, consider ca e cel mai linistitor moment. Sunt pregatit sa fac ceea ce fac mereu, sa joc fotbal si sa fac ce pot mai bine", de asemenea, in clipul de prezentare, alaturi de Messi apar si colegii lui: Pique, Cesc, Xavi si Iniesta. Daca esti curios sa vezi ce surprize te asteapta in noul FIFA, nu ezita sa vizionezi trailerul jocului: FIFA 2014 .

    Asteptam cu nerabdare lansarea oficiala a jocului FIFA 2014, care este anuntata pentru data de 27 septembrie 2014, dupa care va asteptam cu drag sa il testati la ARKADYA!                                             ARKADYA ... PETRECEREA TA PERFECTA !


Arhiva articole

PlayStation VITA

GRAND THEFT AUTO V (GTA 5)

JOCURILE VIDEO...o forma de distractie si relaxare

LASER TAG...mai mult decat un joc

XBOX ONE ... consola de jocuri a viitorului

Miscare cu jocuri pe console

Topul Jocurilor 2013

Lumea Jocurilor

Fifa 2014

Istoria Consolelor

Just Dance 2014

Beneficiile jocurilor pe console