PlayStation IV ...                             detalii

KINECT
SONIC FREE RIDERS
THE AVENGERS
- BATTLE FOR EARTH
KINECT SPORTS
- ULTIMATE COLLECTION
KINECT ADVENTURES
KINECT JOY RIDE
DANCE CENTRAL 3
STAR WARS
MOTION SPORTS ADRENALINE
MOTION SPORTS
- PLAY FOR REAL

CLASIC
MINECRAFT
FIFA 16
GRAND THEFT AUTO V
NEED FOR SPEED
- MOST WANTED 2
TOM CLANCY'S
- GHOST RECON COMPILATION
RISE OF THE GUARDIANS
WATCH DOGS
LEGO - STAR WARS
- THE COMPLETE SAGA
RANGO
CARS 2
BATTLEFIELD 3
HALO 4
CALL OF DUTY 3
NAIL'D
SPLIT SECOND VELOCITY
FIFA 15
PES 2013
- PRO EVOLUTION SOCCER
NBA 2K11
NBA 2K13
NEED FOR SPEED
- MOST WANTED
NEED FOR SPEED
- HOT PURSUIT
NEED FOR SPEED
- SHIFT 2 UNLEASHED
FORZA MOTORPORT 2
FORZA MOTORPORT 3
FORZA MOTORSPORT 4
FORZA HORIZON
TDU 2
- TEST DRIVE UNLIMITED
MOTOGP 10/11
MOTOGP 09/10
DRAGON BALL 2
- RACING BLAST
SBK 2011
- SUPERBIKE WORLD CHAMPIONSHIP
BURNOUT
- REVENGE
PGR 4
- PROJECT GOTHAM RACING
DIRT SHOWDOWN
MEDAL OF HONOR
ENEMY TERRITORY
- QUAKE WARS
DUKE NUKEM FOREVER
CLASH OF THE TITANS
TOM CLANCY'S
- HAWX 2
CRYSIS 3FIFA 16
FIFA 14
FIFA 13
GRAND THEFT AUTO IV
ANGRY BIRDS TRILOGY
THE AMAZING SPIDER MAN
TOY STORY 3
RAYMAN
- LEGENDS
BRAVE
ASSASSIN'S CREED II
BATMAN
- ARKHAM CITY
TRANSFORMER DEVASTATION
FORMULA 1 / 2012
NEED FOR SPEED
- MOST WANTED
NBA 2K13
AVATAR
JUST DANCE 2018
JUST DANCE 2017
JUST DANCE 2016
WII SPORTS
WII SPORTS RESORT
GAME PARTY 3
SHAUN WHITE SNOWBORDING
WE LOVE GOLF
WIIPLAY MOTION
DANCE PARTY
- CLUB HITS
SUPER TRUCK RACER
GREEN LANTERN
- RISE OF THE MANHUNTERS
SPRINT CARS
FIFA 11
U-DRAW STUDIO
WACKY WORLDOF SPORTS
FLING SMASH
CRASH CAR RACER
KART RACER
TRACKMANIA
FERRARI CHALLENGE DELUXE
DRIVER
- SAN FRANCISCO
101 PARTY MEGAMIX IN 1 SPORTS
ALL STAR CHEERLEADER
DANCEDANCE REVOLUTION
- HOTTEST PARTY 4
HANNAH MONTANA
- SPOTLIGHT WORLD TOUR
ZUMBA FITNESS     LASER TAG...mai mult decat un joc


     Istoria Laser Tag-ului se scrie la sfarsitul anilor 1970, atunci cand Armata Statelor Unite a lansat o cerere pentru un echipament care sa revolutioneze metodele clasice de antrenament. Astfel, s-a creat MILES, Multiple Integrated Laser Engagement System, ce fuctioneaza cu raze infrarosii in locul munitiei reale, percepute de senzorii receptorului localizati pe echipamentul presupusului adversar. Acesta a fost prototipul care a permis preluarea conceptului si crearea in industria de entertainment a jocului Laser Tag.

     In anul 1982, George Carter III, in urma vizionarii scenei de lupta Millenium Falcon din filmul Star Wars, a inceput crearea primului sistem de joc laser tag si proiectarea unei arene, planuri concretizate prin deschiderea primului centru de acest gen, numit Photon, in Dallas, Texas, in anul 1984. In anul 1986 a avut loc lansarea oficiala a echipamentului Laser Tag ca produs comercial pe piata de retail si in cel mai scurt timp, milioane de persoane au inceput sa se joace acest sport, in orice loc, la orice moment.

     Laser Tag este un sport in special de echipa, dar se poate juca si individual, in care jucatorii incearca sa obtina puncte tragand cu o arma de mana care emite o raza infrarosu. Adversarul este echipat cu un costum, de cele mai multe ori doar o vesta si eventual o bandana pentru cap, care receptioneaza semnalul emis de arma. De la aparitia sa in 1979, odata cu lansarea jucariilor Star Trek Electronics Phasers de catre South Bend, Laser Tag a evoluat pe ambele tipuri de joc: in interior sau exterior si s-au dezvoltat pe simulari de lupta, jocuri bazate pe roluri, misiuni in care fiecare are un obiectiv clar sau competitii sportive de strategie aplicata.

     In prezent, Laser Tag este folosit nu numai ca joc pentru publicul larg, ci si de multe dintre armatele din intreaga lume pentru antrenament cu scop principal in comunicarea si coordonarea pe teren cat si pentru aplicarea diverselor strategii de lupta. In special, varianta de joc in aer liber, outdoor, este folosita pentru antrenamente militare, datorita posibilitatii mai mari de extindere a trupelor si posibilitatea de a duce lupta intr-un mediu asemanator celui real, in timp ce varianta de echipament pentru jocul in interior, indoor, este folosita in special in scop comercial, preponderent in spatii create pentru a simula o lupta SF.

     Desi numele include cuvantul laser, adevaratele lasere nu sunt folosite decat poate ca sistem de ochire. Pentru aproape toate sistemele de laser tag, transmisia semnalului se face prin raze infrarosii, similar cu cele folosite de telecomenzile pentru controlul televizoarelor. Termenul de laser, sau uneori lazer, este folosit pentru marketing, avand un impact mai mare asupra publicului larg.

     Laser Tag este similar cu Paintball sau Airsoft, principala diferenta fiind aceea ca echipamentul este in general mai comod iar jocul este complet inofensiv, comparativ cu celelalte doua in care impactul bilei poate produce vanatai sau chiar rani daca nu se foloseste echipamentul corespunzator si se trage de la distanta mica.

     Spre deosebire de alte sporturi care imita lupta cu arme, acest joc nu produce niciun efect fizic asupra jucatorilor si poate fi experimentat atat de persoane foarte tinere cat si de cei mai in varsta.

     Sistemul de Laser Tag are foarte multe avantaje, fiind foarte realist si permitand desfasurarea luptei practic in orice mediu, totul este electronic si astfel nu se poate trisa si permite totodata crearea de rapoarte la sfarsitul jocului pentru a vedea punctajul fiecarui jucator si ce este cel mai important, nu produce durere.

     De asemenea, acest tip de joc ajuta la dezvoltarea spiritului de competitie al jucatorului, la o mai buna organizare a acestuia si la familiarizarea sa cu munca in echipa. Este dovedit faptul ca toate aceste calitati ale jocului de Laser Tag au un puternic impact pozitiv atat asupra copiilor cat si asupra adultilor chiar si a celor cu o varsta mai inaintata.

     La Arkadya SIBIU aveti parte de competitii reale de shooting cu sistemul original Laser Tag, in cel mai modern labirint din oras. Lasati-va purtati de adrenalina oferita de competitiile Laser Tag, formati-va strategii de lupta si perfectionati-va abilitatile pentru a va invinge adversarii.                                             ARKADYA ... PETRECEREA TA PERFECTA !


Arhiva articole

PlayStation VITA

GRAND THEFT AUTO V (GTA 5)

JOCURILE VIDEO...o forma de distractie si relaxare

LASER TAG...mai mult decat un joc

XBOX ONE ... consola de jocuri a viitorului

Miscare cu jocuri pe console

Topul Jocurilor 2013

Lumea Jocurilor

Fifa 2014

Istoria Consolelor

Just Dance 2014

Beneficiile jocurilor pe console