PlayStation IV ...                             detalii

BILIARD
TENIS DE MASA
REGULAMENT UTILIZARE
LOC DE JOACA
     ARKADYA ESTE UN SPATIU DE JOACA INTERIOR, INCHIS, UNDE COPIII SE POT DISTRA, ANTRENA, SOCIALIZA, INVATA SA SE DESCURCE IN DIVERSE SITUATII SI CONJUNCTURI SOCIALE, MOTRICE, DECIZIONALE, CONTRIBUIND LA DEZVOLTREA PSIHICA, FIZICA SI SOCIALA A ACESTORA. ARKADYA NU POATE FI ASOCIATA CU FORME DE INGRIJIRE SAU EDUCARE A COPIILOR, TIP CRESA, GRADINITA, BABYSITTING, BONA, ETC. COSTUL BILETULUI DE INTRARE SE REFERA EXCLUSIV LA UTILIZAREA FACILITATILOR DIN INTERIORUL LOCULUI DE JOACA. NE ASUMAM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTELA.
     PREZENTUL REGULAMENT SE APLICA TUTUROR CELOR CARE INTRA LA LOCUL DE JOACA. PRIN INTRAREA LA LOCUL DE JOACA ACCEPTATI TOATE PREVEDERILE PREZENTULUI REGULAMENT. CITITI-L SI EXPLICATI-L COPIILOR DVS . ARKADYA NU SE FACE RESPONSABILA DE ORICE CONSECINTA REZULTATA IN URMA NECITIRII REGULAMENTULUI SAU NERESPECTARII CLAUZELOR CUPRINSE MAI JOS.
     JOCUL LASER MAXX ESTE UN JOC DE ANGAJAMENT FIZIC SI IN CONFORMITATE CU SPECIFICUL JOCULUI LASER TAG , LOCATIA ESTE ILUMINATA CU NEOANE CU LUMINA NEAGRA SI A FOST AMENAJATA ASTFEL INCAT SA IMITE UN LABIRINT , CEEA CE PRESUPUNE ASUMAREA RISCULUI SI RASPUNDERII INDIVIDUALE A JUCATORULUI PENTRU ORICE ACCIDENTARE DATORATA COMPORTAMENTULUI NEADECVAT SAU NERESPECTARII REGULILOR AFISATE DE JOC

          Minorii trebuie insotiti de un adult/parinte. Supravegherea de catre adult este necesara. Serviciile de supraveghere a copiilor din oferta noastra se limiteaza la indrumarea copiilor in utilizarea tuturor facilitatilor spatiului de joaca, stoparea altercatiilor sau a comportamentului necorespunzator din incinta locului de joaca si organizarea de activitati specifice petrecerilor.Administratorii sau angajatii locului de joaca nu raspund de eventuale accidente survenite in interiorul locului de joaca ca urmare a utilizarii acestuia.
          Pentru a mentine un spatiu curat,toti copiii trebuie sa poarte sosete curate/incaltaminte de interior in incinta locului de joaca. Parintii vor primi la intrare botosei de unica folosinta, pe care trebuie sa-i foloseasca peste incaltaminte.
          Va rugam sa utilizati echipamentele de joaca conform scopului lor si cu respect pentru ceilalti parteneri de joaca. Deteriorarea aparaturii din incinta spatiului de joaca, atrage dupa sine achitarea contravalorii acestora.
          Nu sunt permise obiectele ascutite sau taioase in incinta locului de joaca.
          Nu lasati obiecte de valoare nesupravegheate. Nu ne asumam raspunderea in cazul pierderii sau distrugerii acestora.
          In cazul in care se produc daune materiale din neglijenta sau utilizare necorespunzatoare, se va achita contravaloarea obiectelor deteriorate.
          Bretelele sau orice alte cordoane sunt interzise!
          In spatiul de joaca nu este recomandat sa purtati ochelari, cercei mari, lanturi sau bratari.
          Nu fugiti si nu va impingeti in spatiul de joaca.
          Este interzis accesul copiilor care prezinta simptome de boli contagioase.
          Prietenii nostri, animalele, nu sunt autorizati sa intre in spatiul de joaca.
          Arkadya isi rezerva dreptul de a interzice accesul oricarei persoane in spatiul de joaca care nu respecta sfaturile si regulamentele de securitate sau prezinta un comportament agresiv sau periculos care poate dauna securitatii spatiului de joaca si a copiilor din incinta lui.

Multumim pentru intelegerea fata de interesul nostru pentru siguranta copiiilor dumneavoastra!